Omgeving

Wat is een camping zonder een voor toeristen aantrekkelijke omgeving…?

Camping De Couwenberg is gelegen in een prachtige omgeving en biedt een ideale vakantiecombinatie. Of je nu op zoek bent naar rust en stilte in het mooie Kempenland, of juist actief bezig wilt zijn met onze uitgebreide fiets- en wandelroutes die aangegeven worden met de welbekende fiets- en wandelknooppuntenkaart, er is voor elk wat wils.

Daarnaast zijn er vele mogelijkheden voor een leuk dagje uit in Brabant, zoals het Safaripark de Beekse Bergen, de Efteling, Bobbejaanland en het E3 strand. Al deze attracties zijn gemakkelijk te bereiken vanaf onze camping.

Of je nu van rust of actie houdt, er is genoeg te beleven in onze prachtige omgeving. En dat maakt onze camping de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie.

image

Gratis wandel- en fietsroutes app!

150.000 routes in je broekzak

 Vind snel de mooiste routes in de buurt 

Plan gemakkelijk zelf routes in de app 

Gesproken wandel- en fietsnavigatie (iOS & Android) 

Al ruim 1.300.000 downloads!

Meer informatie

Zoek in de App Store of Google Play op ‘route.nl’, dan komt de App van route.nl direct naar voren. Deze is gratis te downloaden. Heb je een QR-scanner op je smartphone, dan is het ook mogelijk om de code hieronder te scannen. Nadat de code gescand is, word je meteen doorgestuurd naar de downloadpagina in de App store of naar Google Play. Bekijk demonstratiefilm ‘Installeer de route.nl app op je telefoon‘.

Download App QR-code